Cosul de cumparaturi(0)

Politica de retur

Produsele  Hannami Shoes sunt realizate din materiale de calitate superioara cu atentie sporita la detalii. Garantia reprezinta certitudinea increderii in brandul nostru si se aplica oricarui produs Hannami pentru o perioada de 30 de zile calendaristice si asigura toate drepturile conform legislatiei in vigoare Legea nr. 449/2003, OG nr. 21/1992 etc.

Garantia isi pierde valoarea doar daca produsul are urme de uzura fizica, in urma depozitarii  sau transportului in conditii improprii sau in urma expunerii unor factori de mediu improprii ( soare, ploaie , zapada).

Daca totusi produsul achizitionat nu este pe masura asteptarii tale, il poti returna dupa cum urmeaza in paragrafele urmatoare.

Hannami.ro va returna valoarea produsului doar daca are defecte de fabricatie.  Daca masura nu este cea corespunzatoare va fi inlocuit cu o alta masura. Cererea de retur va  trebui trimisa in 7 zile lucratoare la de data de livrare.

Produsul poate fi returnat daca se respecta urmatorii pasi :

 Produsele achizitionate pot fi returnate urmand urmatoarea procedura:

  • completeaza sectiunea Formular Retur din contul tau personal
  • dupa analizarea solicitarii tale, iti vom confirma daca returul a fost acceptat sau refuzat. In cazul acceptarii returului, produsul va trebui sa fie insotit de formularul de retur completat, bon fiscal si eticheta originala.  Este foarte important sa fie indeplinite toate conditiile de retur enumerate mai sus. A se pastra confirmarea de trimitere (AWB). Nu se iau in considerare cererile de retur efectuate telefonic sau pe sisteme messenger. Produsul returnat nu trebuie sa prezinte urme de deteriorare datorita purtarii (produsele purtate nu sunt acceptate la retur). Produsul se returneaza in ambalajul original, insotit de certificatul de garantie primit.

    Costuri de returnare
    Toate taxele de returnare enumerate mai jos sunt suportate integral de tine, cu exceptia returnarilor din cauza defectelor majore de fabricatie. 
  • taxa de expediere a coletului catre noi
  • daca se doreste returnarea contravalorii produselor – comisioanele bancare

Daca se doreste inlocuirea produselor, Hannami va plati taxa de expediere a noului colet catre tine.

In cazul in care ati primit acceptarea returului din partea Hannami Shoe Boutique, Hannami se obliga ca in 48 ore sa faca refund in contul din care s-a facut achizitia produslui. Dupa operatiunea de refund, durata intrarii banilor in contul tau depinde direct de firma partenera, precum si de banca prin care se efectueaza tranzactiile, deci nu ne facem responsabili pentru intarzierile intervenite.

Anularea comenzii inainte de livrare
Daca doriti sa anulati comanda inainte de livrare, va rugam sa ne transmiteti in cel mai scurt timp (24 ore) un email pe adresa office@hannami.ro, in care sa specificati:

- numarul comenzii

- confirmarea de plata

- motivul anularii

Foarte important!!!

Cererea de anulare trebuie trimisa de pe mailul cu care v-ati logat pe site-ul www.hannami.ro si ati transmis comanda pe care doriti sa o anulati.

 Aceasta urmeaza sa fie analizata de catre noi si veti primi un raspuns pe email in maxim 48 ore in care va vom informa despre conditiile anularii si returnarii sumelor achitate.

 Daca comanda a fost data deja in productie, nu mai garantam acceptarea cererii de anulare a comenzii.

Anularea comenzii dupa livrare (retur)

Returul se poate face in maxim 7 zile calendaristice de la data livrarii.

Conform OUG 130/2000 art. 4 paragraful 1 lit. b), produsele se vor returna/inlocui doar o singura data.

Returul trebuie sa fie insotit neaparat de formularul de retur pe care il veti primi la cerere pe mail (office@hannami.ro) sau il puteti accesa si printa din sectiunea termeni si conditii

Data livrarii se considera data ridicarii spre livrare inscrisa pe nota de transport emisa de curierul cu care se face livrarea – in cazul nostru, Fan Courier

Acest formular impreuna cu nota de transport (in cazul returului prin curier) reprezinta baza legala pentru restituirea contravalorii produsului/produselor returnate, motiv pentru care este foarte important sa fie completat in totalitate cu datele solicitate, sa fie semnat si sa insoteasca coletul.

In cazul in care nu se respecta aceasta cerinta, returul este refuzat.

Data primirii pentru returul prin curier se considera data inscrisa pe nota de transport la momentul ridicarii coletului pentru returnare. Aceasta data trebuie sa fie in intervalul de 7 zile mentionat anterior.

Pentru returul in personam, data returului este bineinteles data predarii efective a produsului catre noi si trebuie sa fie trecuta pe formularul de retur.

Va rugam sa aveti in vedere ca produsele ajustate la cererea dumneavoastra astfel incat sa indeplineasca cat mai bine caracteristicile personale – ajustare model, ajustare latime, ajustare inaltime, ajustare marime, etc, nu pot fi returnate/inlocuite.

Retururile se pot efectua numai de catre clientii care au cont personal pe www.hannami.ro.
Solicitarile repetate de retur de catre acelasi client sunt considerate abuz.

In cazul sesizarii unor defecte majore de fabricatie, te rugam sa ne anunti in termen de 5 zile. In acest caz, se poate opta fie pentru inlocuirea produselor cu produse identice, fie pentru restituirea contravalorii produselor. Orice reclamatie privind existenta unor defecte de fabricatie, dupa o perioada mai mare de 5 zile de la receptia produselor nu va fi luata in considerare.

  Daca marimea nu este potrivita, produsul nu se va returna, ci va fi inlocuit cu un produs identic cu o marime in plus sau in minus.  Conform OUG 130/2000 art 10, lit c, in anumite situatii, ne rezervam dreptul de a refuza inlocuirea produsului in caz de marime nepotrivita.

 Produsele din sectiunea Promotii nu se pot returna sau inlocui cu alte produse.

Pentru orice sugestie, recomandare, observatie te rugam sa ne scrii la office@hannami.ro sau sa ne contactezi la numarul +0799 804 888 de Luni pina Vineri intre orele 9:00 – 18:00.

Download return form.Cum cumpar?

Multumim pentru interesul acordat! Ne bucuram ca ne…

Detalii

Termeni si conditii

 Bine ai venit pe www.hannami.ro! Termenii si conditiile…

Detalii

Plata securizata

Plata securizata prin Mobilpay.ro

Detalii

Politica de retur

Produsele  Hannami Shoes sunt realizate din materiale de…

Detalii

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter! Te vom deranja foarte rar cu noutati, sugestii sau oferte! Multumim